Case

Solceller til Welltec & Brunswick Real Estate

Forventet årlig besparelse

Produktion: 500.000 kWh

Forventet årlig besparelse

-

Pris

3 - 3,5 mio. kr.

Tilbagebetaling

3-6 år

Case

Solceller til Welltec & Brunswick Real Estate
Lokal strømproduktion er vejen frem for dansk industri

SustainRenewables har stået i spidsen for endnu et stærkt erhvervsprojekt sammen med de danske sværvægtere Welltec og Brunswick Real Estate. Missionen har været at udfase gasforsyningen i virksomhedens hovedsæde i Allerød samt at blive i stand til at producere egen strøm lokalt – og det er lykkedes med stor succes. Udover en 400 KW varmepumpe, som SustainRenewables også har projekteret, har virksomheden fået installeret et solcelleanlæg på taget med en effekt på 560 kWp. Anlæggets årlige produktion ligger på ca. 500.000 kWh, og virksomheden har således taget et ambitiøst skridt mod at blive selvforsynende med egenproduceret, lokal strøm. Solcelleanlægget har kostet virksomheden lidt mellem 3 og 3,5 mio. kr. eks. moms og giver som varmepumpen en årlig besparelse på godt 1 mio. kr. Begge anlægsinvesteringer har tilbagebetalingstider på 3-6 år.

Projektet bidrager meget positivt i forhold til både klima- og energikrisen og samtidig giver en rigtig god projektøkonomi.

 

”I Welltec kan vi nu glæde os over at forsyne vores hovedkvarter med vedvarende energi. Der er rige muligheder for at etablere solcelleanlæg på landets mange tagflader, hvilket vi i Welltec er stolte over at kunne gå forrest med. Det tætte samarbejde med SustainRenewables, der også har haft totalentreprisen på vores solcelleanlæg, har gjort hele processen simpel og effektiv fra A til Z.”

Peter Schnettler Kristensen, Vice President i Welltec

”Lokal strømproduktion fra vedvarende energikilder sikrer ikke kun stabile el-omkostninger, men er også et af de vigtigste skridt i den grønne omstilling. I SustainRenewables er vi glade for at samarbejde om endnu ambitiøst erhvervsprojekt, der viser vejen for energiomstillingen af danske virksomheder.”
Jesper Steen, energidirektør i SustainRenewables

Lignende cases

Bliv kontaktet

Kontakt os og hør mere om, hvordan vi kan hjælpe jer med jeres grønne projekter.

Vi ser frem til at høre fra jer enten via kontaktformularen eller på telefon +45 72 20 08 66.