Ladestandere til erhverv

Vi skræddersyer ladeløsninger til erhvervskunder og tager jer med gennem processen fra A-Z

Ladestandere i det offentlige rum

Nem og enkel opladning til alle elbilister med den åbne platform Spirii Go

Sustain Recharge

Ladestandere til elbiler

I SustainRecharge er vi specialister i ladeløsninger til erhvervskunder, kommuner og andre aktører med enten private eller offentligt tilgængelige parkeringspladser.

SustainRecharge tilbyder et opladningskoncept, hvor elbilister kan lade til en markedsledende ladepris – uden at skulle binde sig, betale gebyr for medlemskab eller tegne et abonnement. Prisen er afhængig af udviklingen i prisen på el. 

Du finder SustainRecharge ladestanderne i Spirii Go-appen, der er gratis at hente. Du betaler kun for den strøm du bruger og der er ingen binding eller fast månedlig ydelse.

“SustainRecharge gør det nemt og billigt at komme godt i gang med den grønne mobilitet. Vi tager jer med hele vejen fra projektering og installation til drift og vedligehold.”

– Jesper Hem, CFO, SustainRecharge.

Kontakt: jh@sustain.dk | +45 21 19 44 14

Projektering

Vi sikrer en effektiv udrulning af ladeløsninger med vores professionelle projektledelse

Finansiering

Vi tilbyder individuelt skræddersyede finansieringsløsninger

Myndighedsbehandling

Vi tager os af tilladelser, godkendelser og alle aspekter af myndighedsbehandling, når vi skal sætte ladestandere op for jer

Installation

Vi installerer og vedligeholder landestanderne og sikrer, at driften kører gnidningsfrit

5 24-7 service

Vores samarbejdspartner Spirii hjælper jer med service døgnet rundt. Læs mere her.

Fremtidens grønne mobilitet

I SustainRecharge vil vi skabe det ladenet, som landets elbilister og den grønne omstilling fortjener. Indtil videre har vi opsat 350 ladestandere, som vi driver i dag – og ambitionerne er høje for elbilismens fremtid: Vi skal have opsat endnu flere ladestandere, som er åbne for alle og hvor man kan lade til en dynamisk markedspris.

Spirii Go app’en gør det nemt

For at kunne give den nemmeste og mest tilgængelige brugeroplevelse samarbejder vi med Spirii, der har udviklet den intuitive og brugervenlige app Spirii Go til betjening af vores ladestandere.

Vi får det til at ske

Der har længe været et behov for at kunne tilbyde elbilister en økonomisk attraktiv og administrativ enkel løsning, der både har markedets bedste kWh-pris, er renset for opstartsudgifter og som ikke binder kunden til nogen faste udgifter. SustainRecharge er løsningen til alle organisationer, der ønsker at sikre egne brugere og offentligheden en åben, transparent og attraktiv ladeløsning. Vi får det til at ske, fordi vi både kan finansiere, projektere, myndighedsbehandle, installere og drifte ladestandere med offentlige såvel som private parkeringspladser.

Kontakt vores
dygtige rådgivere

Vedvarende energi

CASES

Bliv kontaktet

Kontakt os og hør mere om, hvordan vi kan hjælpe jer med jeres grønne projekter.

Vi ser frem til at høre fra jer enten via kontaktformularen eller på telefon +45 72 20 08 66.