TILGANG

Sustain har en 360° tilgang
til grønne projekter

Sustain har en 360° tilgang til energirenovering og vores udgangspunkt er altid helhedsorienteret. Vi gennemfører projekter fra start til slut og tager jer trygt og professionelt med hele vejen. Læs med her om vores tilgang.

Innovation og udvikling

Vi er idealister drevet af at skabe konkret klimahandling, der giver CO₂-reduktion og økonomiske besparelser fra dag ét. Det betyder, at vi altid går den ekstra meter for at danne de bedste rammer for vores kunders grønne projekter – så vi sammen skaber værdi på den lange bane. Vi udvikler ideer og projekter i tæt samarbejde med vores kunder og samarbejdspartnere, så vi sammen skaber flest resultater. Læs mere om vores projektudvikling her.

Gennemtestede procedurer

Vi arbejder systematisk og effektivt efter gennemtestede procedurer, der baserer på et solidt datagrundlag. Vores metodiske tilgang er udviklet på baggrund af et stort antal screeninger af alt fra udlejningsejendomme og kontorer til boligforeninger og zoologiske haver. Vi er eksperter i at rådgive kommuner, den almene boligsektor, private og institutionelle porteføljeejere. Gå på opdagelse i vores cases her.

Uafhængig aktør

Sustain er en teknologineutral virksomhed. Vi sammensætter vores løsninger ud fra jeres behov og tilbyder derfor altid skræddersyede ydelser med de produkter, som passer bedst. Vores tilgang er baseret på analyser og trykprøvninger af producenternes datablade, da det er helt essentielt, at produkterne i praksis kan leve op til vores beregninger og den garanti, vi stiller i udsigt. 

Langsigtet ansvar

Et af vores hovedmål er at ændre praksis på markedet for energirenoveringer. Med vores finansieringsmodel ESCO 2.0 tager vi et langsigtet ansvar for, at besparelserne betales hjem. Vi vurderer derfor altid, om et projekt er rentabelt og giver jer garanti for, at besparelserne kan hentes hjem. Læs mere om vores finansieringsmuligheder her.

Helhedsvurderinger

Energieffektivisering dækker over flere forskellige tiltag inden for det byggede miljø. Derfor er det helt centralt at anskue projekter som en helhed og at lade alle parametre gælde i den samlede betragtning. Vores tilgang bygger altid på en helhedsvurdering af projektet og de samlede besparelsespotentialer. Vi vurderer, om projektet hænger økonomisk sammen samt om det kan leve op til jeres behov og ønsker. 

CASES

Bliv kontaktet

Kontakt os og hør mere om, hvordan vi kan hjælpe jer med jeres grønne projekter.

Vi ser frem til at høre fra jer enten via kontaktformularen eller på telefon +45 72 20 08 66.