Rådgivning, projektering og finansiering

RÅDGIVNING

Vi realiserer jeres grønne ambitioner og tager jer med fra start til slut, når der skal energirenoveres. Vi rådgiver, projekterer, udfører og finansierer energirenoveringer i hele Danmark og er specialiseret i at rådgive boligforeninger, kommuner, virksomheder, institutionelle og private investorer.

Rådgivning
Vi rådgiver inden for energirenovering, energibesparelser og finansiering. Vi er eksperter i at hjælpe kommuner, boligforeninger og den almene boligsektor med at komme i mål med grønne projekter. 
Energiscreening
Vi screener jeres bygninger og kortlægger alle besparelser – med fokus på energi, økonomi, trivsel og miljø. Vi har et hold af stærke energirådgivere, der tager jer med hele vejen i processen. 
DGNB
En DGNB-certificering kortlægger og certificerer en bygnings bæredygtighed med henblik på miljø, økonomi og sociale forhold. Vi er specialiseret i DGNB og både rådgiver og certificerer.
Energimærkning
Med energimærkning får I overblik over en bygnings energiforbrug. Vi hjælper jer med at finde besparelsespotentialerne og med at komme i mål med alle forbedringer.
Projektudvikling
Vi hjælper jer med at realisere jeres projekter fra ide til udførelse. Vi er eksperter i bæredygtige forretningsmodeller, fondsansøgninger, innovation og meget mere.
Finansiering
Sustain administrerer pensionsselskabet PKAs grønne investeringsfond. Vi hjælper PKA med at investere i den grønne omstilling og kan derfor tilbyde supplerende finansiering til energirenoveringsprojekter.
Projektledelse
Vores dygtige projekt- og byggeledere tager jer med gennem hele projektfasen fra projektudvikling, planlægning og finansiering til udførelse, monitorering og drift.

Bliv kontaktet

Kontakt os og hør mere om, hvordan vi kan hjælpe jer med jeres grønne projekter.

Vi ser frem til at høre fra jer enten via kontaktformularen eller på telefon +45 72 20 08 66.