Case

Salus Boligadministration

Forventet årlig besparelse

170.000 kWh

Forventet årlig besparelse

55 tons CO₂

Pris

2.100.000 kr.

Tilbagebetaling

6 år

Case

Salus Boligadministration
Salus Boligadministration har halveret energiforbruget i 750 boliger ved at udskifte ældre ventilationsanlæg med nye energivenlige modeller med EC-motorer.

De nye ventilationsanlæg har sikret beboerne i de 750 boliger i Sønderborg, Skærbæk og Tønder et sundere indeklima. De sørger for et optimalt luftskifte og så har de et lavere støjniveau end de tidligere anlæg. Salus Boligadministration sparer desuden penge på driften, da anlæggene kræver mindre vedligehold end de ældre anlæg. SustainSolutions har været totalentreprenør på projektet og har også stået for finansieringen, som Salus Boligadministration betaler tilbage med de penge, som de sparer på energien.

”Vi har længe ønsket at udskifte de ældre ventilationsanlæg i en række af vores afdelinger, samt sikre et godt indeklima i boligerne. Omvendt har vi ikke ønsket at påføre beboerne en stigning i boligafgiften. SustainSolutions har stået for hele processen i forhold til afdækning af de tekniske muligheder, beregning af besparelsespotentiale samt finansiering af løsningerne, og dermed givet os mulighed for at handle.”
– Bjarne Baun Madsen, teknisk chef, Salus Boligadministration.

Lignende cases

Bliv kontaktet

Kontakt os og hør mere om, hvordan vi kan hjælpe jer med jeres grønne projekter.

Vi ser frem til at høre fra jer enten via kontaktformularen eller på telefon +45 72 20 08 66.