Finansiering af grønne tiltag

Sustain administrerer pensionsselskabet PKA’s grønne energifond på 300 mio. kr. og kan derigennem finansiere grønne projekter.

Vores finansiering tager udgangspunkt i konkrete og realistiske energiberegninger som vi kan garantere for, hvilket kan give jer en række fordele.

Kontakt

Jesper Hem
CFO / Økonomi- og finansdirektør
jh@sustain.dk
+45 21 19 44 14

PKA

Sustain administrerer en grøn investeringsfond på 300 millioner kr. for pensionsselskabet PKA. Pengene skal investeres i grønne energiforbedrende projekter.

PKA er et af Danmarks største pensionsselskaber med 300.000 medlemmer, som arbejder for fællesskabet på sygehuse, i ældreplejen og andre steder, fortrinsvis i den offentlige sektor.

Læs mere om PKA

Sustain har bl.a. realiseret Hjemly Fri- og Idrætsefterskoles grønne ambitioner.

Læs flere cases her

Grøn finansiering fra SustainSolutions


Fast rente

Renten på en finansieringsløsning fra Sustain og PKA er fast, hvilket betyder at ydelsen er kendt i hele finansieringsperioden. Vi opererer ikke med bidragssatser, der kan ændre sig, som som man kender det på markedet for realkreditfinansiering.

Fleksibel løbetid

Løbetiden er afhængig af de forventede energibesparelser og anvendte teknologier. Det er muligt at etablere finasieringsløsninger med en løbetid på op til 30 år, evt. i samarbejde andre samarbejdspartnere med samme indstilling til den grønne omstilling som Sustain.

Lån uden sikkerhed

Der skal som udgangspunkt ikke stilles sikkerhed, eftersom investeringen er baseret på, at udgifterne til energioptimeringen bliver betalt tilbage med de penge som I sparer på energien.

Garanterede besparelser

Vi står på mål for vores energiberegninger. Vi ønsker grundlæggende at ændre praksis på markedet til, at leverandøren i højere grad tager et langsigtet ansvar for de anvendte løsninger.

En samlet aftale

Aftalegrundlaget er en entreprisekontrakt med et finansieringselement. I indgår altså kun én aftale med Sustain, hvor man igennem realkreditinstitutter, banker og lign. skal have en låneaftale med almindelige vilkår og betingelser ved siden af sin entreprisekontrakt.

Hurtig kreditbeslutning

Vi er en agil organisation, der er kendt for vores hurtige tilbagemelding.