Case

Hjemly Fri- og Idrætsefterskole

Forventet årlig besparelse

210.000 kWh

Forventet årlig besparelse

70 tons CO₂

Pris

4.000.000 kr. alt inklusiv

Tilbagebetaling

12 år

Case

Hjemly Fri- og Idrætsefterskole
Ved at installere mere miljøvenlig teknologi har Hjemly Fri- og Idrætsefterskole sikret sig en bæredygtig energiproduktion og et lavt energiforbrug i mange år frem.

På skolens udeareal er der blevet installeret et sydvendt solcelleanlæg, som producerer strøm. For at udnytte strømmen bedst muligt, er skolens naturgasfyr delvist skiftet ud med varmepumper. Skolens belysning er yderligere blevet erstattet med LED belysning, hvilket reducerer energiforbruget. Skolen har inddraget de nye energiinstallationer i deres undervisning, så eleverne bl.a. kan lære om solenergi. SustainSolutions har været totalentreprenør på projektet og har også stået for finansieringen af investeringen, som skolen betaler tilbage med de penge, som de sparer på energien.

“Vi har længe haft et stort ønske om både at spare på energien og producere vores egen. SustainSolutions har gjort det muligt at realisere de ambitioner, samtidig med at vores økonomi forbedres. Vi ser yderligere meget frem til at bruge de mange nye installationer og teknologier aktivt i vores undervisning.”
– Rud Nielsen, skoleinspektør, Hjemly Fri- og Idrætsefterskole

Lignende cases

Bliv kontaktet

Kontakt os og hør mere om, hvordan vi kan hjælpe jer med jeres grønne projekter.

Vi ser frem til at høre fra jer enten via kontaktformularen eller på telefon +45 72 20 08 66.