AKTUELT

Systemydelser – vi hjælper jer med at sikre jer og elnettet til fremtiden
Systemydelser sikrer en stabil, pålidelig og effektiv drift af elnettet. Disse tjenester er nødvendige for at opretholde balancen mellem elproduktion og elforbrug, for at håndtere belastninger og for at sikre, at vores netværk og elforsyning fungerer gnidningsfrit – hele tiden.

Hos Sustain hjælper vi jer med at samle forsynings- og produktionsdata på tværs af ejendomme og porteføljer.

Vi står klar i rollen som aggregator og gør det lettere for jer som brugere at få adgang til og navigere i jeres elproduktion og -forbrug ved at samle det på en organiseret og brugervenlig måde.

Fremtidssikring af elnettet og sikker integration af vedvarende energi

Systemydelser er afgørende for at opretholde en stabil og pålidelig energiforsyning, for at minimere risikoen for strømsvigt og for at sikre, at elnettet kan håndtere de dynamiske ændringer i efterspørgsel og produktion, herunder integration af vedvarende energikilder.

Fordele ved systemydelser

For elnettet medfører systemydelser en lang række fordele, der er afgørende for at sikre stabilitet, pålidelighed og effektivitet i energiforsyningen.

  • Stabilitet og pålidelighed via balanceret strømforsyning

Systemydelser hjælper med at opretholde balancen mellem produktion og forbrug af elektricitet, hvilket forhindrer strømsvigt og blackouts.

  • Øget effektivitet med optimering af ressourcer

Gennem effektiv styring af reserver og produktionskapacitet kan systemydelser minimere spild og optimere udnyttelsen af energikilder.

  • Integration af vedvarende energi

Håndtering af variabilitet: Systemydelser gør det lettere at integrere uforudsigelige forhold i vedvarende energikilder som sol og vind i elnettet.

Fleksibilitet: Med systemydelser kan elnettet tilpasse sig hurtigt skiftende forhold, hvilket er afgørende for at integrere mere vedvarende energi.

  • Forsyningssikkerhed

Reserver og backup: Systemydelser inkluderer drifts- og strategiske reserver, der kan aktiveres i nødsituationer for at sikre kontinuerlig strømforsyning.

Økonomiske  og miljømæssige fordele

Reduktion af driftsomkostninger:

Effektiv styring af elnettet kan reducere omkostningerne ved produktion og distribution af elektricitet.

Stabilisering af energiomkostninger:

Ved at sikre en stabil og pålidelig strømforsyning kan systemydelser hjælpe med at stabilisere energiomkostningerne for både producenter og forbrugere.

Reduceret behov for fysiske reserver:

Effektive systemydelser kan reducere behovet for at holde store mængder energi i reserve, hvilket mindsker miljøpåvirkningen.

Kontakt vores dygtige rådgivere og hør mere om, hvordan I kan udnytte jeres eksisterende installationer til at opretholde balancen i elnettet. Der er både penge at spare i form af tilskud og mulighed for at bidrage meget effektivt til den grønne omstilling.

Kontakt

Thomas Brændgaard Nielsen

Salgschef – Forretningsudvikling

tbn@sustain.dk

+45 60 13 52 45

cases

Bliv kontaktet

Kontakt os og hør mere om, hvordan vi kan hjælpe jer med jeres grønne projekter.

Vi ser frem til at høre fra jer enten via kontaktformularen eller på telefon +45 72 20 08 66.