AKTUELT

Sustain får ny hjemmeside og identitet
Det er med stor fornøjelse, at vi nu kan annoncere vores nye hjemmeside og visuelle identitet. I samarbejde med vores grafiker Fie Sahls, vores dygtige kommunikationsteam og et stærkt hold af webudviklere er vi nu landet på et resultat, som vi er glade for og meget stolte af. Vi håber, I synes det samme!  

Klimaoptimering siden 2013

Kernen i Sustain er selvfølgelig den samme, som den altid har været. Vi har været i markedet siden 2013 og har siden da arbejdet hårdt og målrettet for at fremskynde den grønne omstilling af den danske ejendoms- og boligmasse og vores fælles samfund. Sustain er specialiseret i at klimaoptimere ejendomme og i at udvikle den infrastruktur, der er nødvendig for at realisere klimamålene. Vi rådgiver, projekterer, finansierer og udfører grønne og energibesparende projekter i hele Danmark – og så er vores mål at gøre den grønne omstilling enkel for vores kunder. Vi har opbygget mange stærke samarbejder gennem årene, så for mange er vi allerede en stærk aktør på markedet for energirenovering, solceller og ladestandere. For dem, der ikke kender os endnu, er den nye hjemmeside et optimalt sted at starte.

Energibesparende projekter – vores cases

På den nye hjemmeside kan I gå på opdagelse i Sustains univers, vores cases og ydelser. Vi tager jer bl.a. med gennem et udvalg af vores cases, hvor vi I kan læse om virksomheder, boligforeninger og selvejende institutioner, der har fået sat solceller på deres tage, fået udskiftet fossile varmekilder til mere miljøvenlige løsninger, fået installeret varmepumper, LED-belysning, ventilationsanlæg og forbedret klimaskærm. Herudover kan I også se eksempler på, hvordan udskiftning af tekniske installationer og energistyring kan medvirke til at sænke energiforbruget markant.

 

Rådgivning, projektudvikling og innovation 

Hjemmesiden giver også et helt nyt indblik i vores rådgivningsydelser, der bl.a. rummer energiscreeninger, energimærkning, DGNB-certificering, finansiering, projektledelse og projektudvikling. Vores ydelser er særligt målrettet kommuner, almene boligafdelinger og boligforeninger, virksomheder samt private og offentlige ejendomsinvestorer. Går I derfor rundt med en ide eller spørgsmål til, hvordan I kan sætte gang i energirenovering og energibesparende projekter, så kan vi hjælpe jer med en lang række processer inden for projektudvikling, fx udvikling af forretningsmodeller med fokus på energibesparelser, effektivisering og cirkulær økonomi, fondsansøgninger til danske og EU-rammeprogrammer, projektering og konsortiedannelse i forsknings- og udviklingsprojekter, innovationsprojekter og produktudvikling, partnerskabsmanagement og projektledelse. Vi skræddersyer projektet, så det passer præcist til jeres behov, ambitioner og økonomi.

 

Solenergi og energifællesskaber

Det er nok gået de færreste forbi, at vi står i både en forsyningskrise, en energikrise og en klimakrise. Vi skal spare og effektivisere på energien og vælge de mest bæredygtige energikilder, så vi kan reducere CO₂-udledningen. I Sustain har vi derfor dedikeret to selvstændige underafdelinger til netop arbejdet med vedvarende energi og med elektrificering af vores transport og infrastruktur. SustainRenewables etablerer solceller og udvider vedvarende energianlæg i hele Danmark for bl.a. boligforeninger, institutioner, kommuner, virksomheder, institutionelle og private investorer. Vi tilbyder alt fra indhentning af tilladelser og myndighedsbehandling til installation og totalentreprise af solcelleanlæg. Vi rådgiver, projekterer og finansierer både større og mindre solcelleprojekter – og så kan vi hjælpe jer med at udvikle fremtidens energifællesskaber, hvor byerne i landdistrikterne går sammen i ejerskabet af lokalt forankrede solcelleanlæg. På den måde minimerer vi strømmens transportveje, producerer bæredygtig solenergi og skaber lokalt ejerskab og opbakning til den grønne omstilling – det er den gamle andelstanke, som vi fører videre og gør til stærk aktør i den grønne omstilling. Tag derfor fat I os, hvis I går rundt og overvejer enten etablering af større solcelleanlæg eller energifællesskaber.

 

Ladestandere – effektiv udrulning af grøn mobilitet 

El-biler er en helt central del i omstillingen til grøn mobilitet og infrastruktur. I takt med, at antallet af el-biler på de danske veje bliver højere og højere, stiger behovet for opladningsmuligheder naturligvis også. Hos SustainRecharge tilbyder vi derfor et opladningskoncept, hvor elbilister kan lade til en markedsledende ladepris uden at skulle binde sig, betale gebyr for medlemskab eller tegne et abonnement. Prisen afhænger af udviklingen i prisen på el. Vi sikrer en effektiv og hurtig udrulning af ladestandere, og i samarbejde med vores kunder skaber vi individuelt tilpassede finansieringsløsninger og ladekoncepter.

 

Helhedsorienteret tilgang

En af Sustains vigtigste opgaver er at tage vores kunder nemt og trygt med gennem de grønne projekter. Vores tilgang bygger altid på en helhedsvurdering af projektet og de samlede besparelsespotentialer. Vi vurderer, om projektet hænger økonomisk sammen samt om det kan leve op til jeres behov og ønsker. I Sustain arbejder vi systematisk og effektivt på baggrund af gennemtestede procedurer, der baserer på et solidt datagrundlag. Vores metodiske tilgang er udviklet på basis af et stort antal screeninger af alt fra udlejningsejendomme og kontorer til boligforeninger og zoologiske haver.

Har I grønne ambitioner?

Det er mere aktuelt end nogensinde at kigge på, hvor der kan spares og reduceres på energiforbruget. Ikke nok med, at klima- og forsyningskrisen raser, så mærker danskerne – både private og virksomheder – også i øjeblikket en stor økonomisk belastning på elregningerne i takt med, at energipriserne jager i vejret. At investere i energirenovering er derfor den mest sikre vej til at stabilisere energiforbruget og omkostningerne samt at bidrage til den grønne omstilling af vores samfund.

Tag derfor fat i vores team af ingeniører, energirådgivere, projektledere, rådgivere og økonomer. Vi har en gruppe af stærke fagligheder, der kan udvikle og eksekvere effektivt på vores projekter, samtidig med at vi formidler og synliggør de grønne resultater, som vi skaber sammen med jer.

 

cases

Bliv kontaktet

Kontakt os og hør mere om, hvordan vi kan hjælpe jer med jeres grønne projekter.

Vi ser frem til at høre fra jer enten via kontaktformularen eller på telefon +45 72 20 08 66.