[vc_row][vc_column width=”5/6″][vc_custom_heading text=”Varme” font_container=”tag:h1|font_size:50|text_align:left|line_height:2″][vc_column_text]

Du kan få miljørigtig varme og samtidig spare på varmeregningen samt på drift og vedligehold ved at udskifte eller optimere din varmeløsning.

Størstedelen af dine udgifter til energi går til varme, men i dag er der mange muligheder for at optimere eller udskifte din varmeløsning.

Du kan eksempelvis skrotte oliefyret og få miljørigtig varme med en varmepumpe. Det er også muligt at udskifte cirkulationspumper med nye og energieffektive, som vil reducere dit energiforbrug.

En anden mulighed for at reducere forbruget er ved at installere intelligent styring, som vil sørge for, at der er varmet op efter behov.[/vc_column_text][vc_raw_html]JTNDYnIlM0U=[/vc_raw_html][/vc_column][vc_column width=”1/6″][vc_single_image image=”3703″ img_size=”medium”][/vc_column][/vc_row][vc_row full_width=”stretch_row” css=”.vc_custom_1540372714963{background-color: #316066 !important;}”][vc_column width=”5/6″][vc_raw_html]JTNDYnIlM0U=[/vc_raw_html][vc_column_text]SustainSolutions skræddersyr varmeløsninger, som passer til dine behov og ønsker til drift og service. Vi arbejder både med at konvertere fra fossile brændsler til vedvarende energi, men også på at reducere energiforbruget i nye og eksisterende varmeanlæg.

Vi tilbyder blandt andet at optimere varmecentraler, udskifte kedler, cirkulationspumper og varmtvandsbeholdere samt at etablere hybridanlæg og varmepumper.

Vi tilbyder også nærvarme til dig, som ikke kan få fjernvarme. Med nærvarme installerer vi en varmepumpe. Du betaler for dit faktiske varmeforbrug og skal ikke skal tænke på driften af varmepumperne – helt på linje med fjernvarme.

Læs mere om nærvarme til erhverv >  [/vc_column_text][vc_raw_html]JTNDYnIlM0U=[/vc_raw_html][/vc_column][vc_column width=”1/6″][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/2″][vc_raw_html]JTNDYnIlM0U=[/vc_raw_html][vc_column_text]

Hørsholm Golf får miljørigtig varme

Hørsholm Golf har fået installeret to miljøvenlige varmepumper på abonnement, som erstatter deres gamle oliefyr.

Med den nye varmeløsning betaler Hørsholm Golf kun for sit faktiske varmeforbrug og et månedligt abonnement, der bl.a. dækker løbende service, som sikrer, at varmepumperne kører optimalt. De skal altså ikke tænke på på driften af varmepumperne – helt på linje med fjernvarme.

Hørsholm Golf sparer miljøet for ca. 30 tons CO2 om året – eller 900 køreture mellem København og Århus.

 

“Vi glade for at kunne skrotte oliafbrændingen i fyret med grøn nærvarme. Dette som led i vores stadige bestræbelser på en gennemført bæredygtig drift af det samlede anlæg.”

– Peter Arendorff, direktør, Hørsholm Golf

Læs mere om projektet her >[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/2″][vc_raw_html]JTNDYnIlM0U=[/vc_raw_html][vc_single_image image=”2622″ img_size=”full”][/vc_column][/vc_row]