Et samarbejde mellem SustainSolutions og Høyrup & Clemmensen skal sætte skub i endnu flere energiprojekter.


SustainSolutions har netop indgået samarbejde med Høyrup & Clemmensen, som er en veletableret virksomhed med mange års erfaring med elinstallationer og kompetencer til selv de mest komplekse projekter.

“Vi er stolte ved at kunne tilføje Høyrup & Clemmensen som vores samarbejdspartner. Kombinationen af deres dybe el-tekniske kompetencer og vores finansieringsmodel er endnu et vigtigt skridt for vores bidrag til den grønne omstilling.” udtaler CEO i SustainSolutions, Christian Niepoort.

Finansierede energirenoveringer

For Høyrup & Clemmensen betyder samarbejdet, at de nu kan tilbyde både nuværende og nye kunder energioptimeringer, som finansieres med kapital fra PKA.

“Vi er meget glade for at kunne tilbyde vores kunder finansierede energirenoveringer. På den måde kan vi hjælpe med at sænke deres driftsudgifter, få et bedre indeklima og blive mere grønne.” siger adm. direktør i Høyrup & Clemmensen, Tom Lindquist.

Udover Høyrup & Clemmensen samarbejder SustainSolutions også med en række andre aktører, udførende såvel som rådgivere, der deler vores mål om at skabe langsigtet værdi for bygherre.

Læs mere om vores samarbejdspartnere >

Nyheder