SustainSolutions ansætter Asger Pakalski som projekt designer.Det er med stor fornøjelse, at vi kan sige velkommen til Asger Pakalski, som bl.a. kommer til at visualisere vores projekter, hvilket giver vores kunder et overblik over, hvordan deres bygninger kommer til at se ud og fungere med ny energibesparende teknologi. Asger bliver en del af energidivisionen kaldet SustainRenewables.

”Vi er glade for at byde velkommen til Asger Pakalski. Asger har stor erfaring med at tegne og visualisere teknologi som eksempelvis solcelleanlæg. Asger kommer til at bidrage med nogle stærke digitale kompetencer, der vil gøre vores projekter mere håndgribelige for vores kunder.” siger energidirektør, Jesper Steen, som står i spidsen for energidivisionen SustainRenewables.

SustainSolutions står bag både finansieringen og udførelsen af en lang række projekter inden for energieffektivisering og opsætning af solceller. Eksempelvis Zoologisk Have i København, som bl.a. har fået installeret solceller og et nyt vandrensningsanlæg, der har skabt et mere miljøvenligt og billigere energiforbrug.

”SustainSolutions er en spændende virksomhed, som har en innovativ tilgang til at skabe CO2- og energibesparelser. Det bliver spændende at være med til at visualisere de mange teknologier og det store grønne besparelsespotentiale.” siger Asger Pakalski.

Nyheder