Det er med stor fornøjelse, at vi kan sige velkommen til Peter Willemoes Dinsen, som bl.a. kommer til at udføre energiscreeninger, som giver et overblik over, hvor meget energi der kan spares ved at opgradere en bygnings klimaskærm og tekniske installationer.

Peter har netop færdiggjort uddannelsen som energiteknolog på UCL Erhvervsakademi og Professionshøjskole i Odense. Peter kommer fra en baggrund som tømrer og merkonom – og har over ti års erfaring inden for byggebranchen.

”Vi er glade for at byde velkommen til Peter Willemoes Dinsen. Han kommer med solid erfaring fra byggebranchen og kan med sin nye uddannelse som energiteknolog bidrage til at bringe vores screeninger op på et højere niveau.” siger teknisk chef, Klaus Gadeberg.   

SustainSolutions står bag både finansieringen og udførelsen af en lang række projekter inden for energieffektivisering. Eksempelvis DGI-byen, som har fået forbedret indeklimaet, installeret ny LED-belysning og nye ventilations- og energisystemer.

SustainSolutions står overfor at skulle energiscreene endnu en lang række boligforeninger og virksomheder, hvilket Peter glæder sig til at være med til.

”Jeg har en stor passion for byggeriets udvikling og jeg glæder mig til at starte hos SustainSolutions, der er en innovativ virksomhed med bæredygtighed og klima i fokus.” siger Peter Willemoes Dinsen.

Nyheder