SustainSolutions ansætter Rikke Langvad som projektleder i den tekniske afdeling.


Det er med stor fornøjelse, at vi kan sige velkommen til Rikke Langvad, som skal være med til at sikre, at SustainSolutions energirenoveringer kommer godt fra start til mål. Rikke kommer fra en stilling som projektleder i Bygningsstyrelsen og tager også erfaring med sig fra entreprenørbranchen.

”Vi er glade for at byde velkommen til Rikke Langvad. Hun er vant til at begå sig i mange forskellige roller i byggebranchen og vil helt sikkert bidrage til at bringe vores projektleverancer op på et højere niveau med sin store erfaring inden for projektledelse og bæredygtigt byggeri.” siger teknisk chef, Klaus Gadeberg.   

SustainSolutions står bag både finansieringen og udførelsen af en lang række projekter inden for energieffektivisering. Eksempelvis DGI-byen, som har fået forbedret indeklimaet, installeret ny LED-belysning og nye ventilations- og energisystemer.

I den nærmeste fremtid står endnu en række boligforeninger og virksomheder over for en energivenlig forvandling, hvilket Rikke Langvad glæder sig til at være med til.

”SustainSolutions har en innovativ tilgang til at skabe CO2- og energibesparelser i byggeriet – også hos de bygningsejere, som ikke selv har kapital til at foretage investeringen. Det glæder jeg mig meget til at være en del af.” siger Rikke Langvad.    

Rikke er oprindeligt uddannet civilingeniør i arkitektur fra Aalborg Universitet. Hun tiltrådte 1. maj 2019.

Nyheder