SustainSolutions ansætter Gustav Lassen som projektleder i den tekniske afdeling.    


Det er med stor fornøjelse, at vi kan sige velkommen til Gustav Lassen. Gustav får base i Jylland og kommer bl.a. til at være ansvarlig for en række af SustainSolutions energiscreeningsopgaver, der giver overblik over, hvor meget energi der kan spares ved at opgradere en bygnings klimaskærm og tekniske installationer. Gustav kommer fra et job som energirådgiver hos Verdo.

”Vi er glade for at byde velkommen til Gustav Lassen. Han kommer med en solid erfaring som energirådgiver og en teknisk baggrund, der kan bidrage til at bringe vores screeninger op på et endnu højere niveau.” siger teknisk chef, Klaus Gadeberg.   

SustainSolutions står bag både finansieringen og udførelsen af en lang række projekter inden for energieffektivisering. Eksempelvis DGI-byen, som har fået forbedret indeklimaet, installeret ny LED-belysning og nye ventilations- og energisystemer.

SustainSolutions står overfor at skulle energiscreene endnu en lang række boligforeninger og virksomheder over hele Danmark.

”Jeg har altid haft en helhedstilgang til bæredygtighed og jeg glæder mig meget til at starte hos SustainSolutions, der ikke kun tager højde for energibesparelser, men også de økonomiske og sociale aspekter i et energiprojekt.” siger Gustav Lassen.

Gustav er uddannet professionsbachelor i Energy Management fra UCN i Aalborg.

Nyheder