SustainSolutions ansætter Dennis Aarø og Dan Bjørn Nørregaard, der har mere end 20 års erfaring fra bygge- og solcellebranchen.     

Dennis Aarø. Foto: SustainSolutions.
Dan Bjørn Nørregaard. Foto: SustainSolutions.

Det er med stor fornøjelse, at vi kan sige velkommen til Dennis Aarø og Dan Bjørn Nørregaard, som skal være med til at sikre, at SustainSolutions solcelleprojekter kommer godt fra start til mål. Dan og Dennis bliver en del af energidivisionen kaldet SustainRenewables.

Dennis Aarø bliver ansat i en stilling som Senior Project Manager og kommer til at bidrage med at designe, planlægge og gennemføre projekter. Dan Bjørn Nørregaard bliver Procurement Director og kommer til at være ansvarlig for indkøb af services og solcellekomponenter.

”Vi er glade for at byde velkommen til Dennis Aarø og Dan Bjørn Nørregaard. Solceller er et eksponentielt voksende forretningsområde for os og det er fantastisk at få to så stærke profiler med på holdet. De kan uden tvivl være med til at løfte vores projektleverancer i endnu højere grad.” siger energidirektør, Jesper Steen, som har stået i spidsen for energidivisionen, SustainRenewables, i et lille år og kommer med en årelang erfaring fra Mærsk Drilling i bagagen.

Dennis Aarø har mange års erfaring med at udføre solcelleprojekter i både indland og udland og har bl.a. været adm. direktør i solcellevirksomheden Gaia Solar. Dan Bjørn Nørregaard har ligeledes gjort karriere i Gaia Solar samt i MT Højgaard, hvor han har været Purchase Manager.

”SustainSolutions har en innovativ tilgang til at skabe energiprojekter. De tager kunden i hånden hele vejen og hjælper med alt fra A-Z selv finansieringen, hvis der er behov for det.” siger Dan Bjørn Nørregaard, som glæder sig til at blive en del af energidivisionen. Dennis Aarø er enig og fortsætter:     

”Sustain er en ambitiøs spiller, når det kommer til at energioptimere bygninger. De er ligeså ambitiøse omkring sol og det er et område som de går til med ligeså stor omhu og kvalitetsbevidsthed. Kvalitet er et område, der er vigtig for mig som har mere end 20 års erfaring i solcellebranchen og har set det meste.” fortæller Dennis Aarø.

Nyheder