SustainSolutions ansætter Henrik Bielefeldt som projektudvikler.

 

Det er med stor fornøjelse, at vi kan byde velkommen til vores kommende projektudvikler Henrik Bielefeldt. Henrik er ansat pr. 1. marts og får en rolle i mange af SustainSolutions kommende projekter – ikke blot i sit nærområde i Sønderjylland, men hele det jyske og fynske landskab vil få glæde af Henriks store faglige indsigt og smittende begejstring.

Henrik kommer fra en stilling som afdelingschef hos ProjectZero, hvor han haft ansvaret for den grønne omstilling hos borgere, virksomheder og boligforeninger i Sønderborg gennem indsatserne fastsat i ProjectZeros Roadmap2025. Henrik har derudover et indgående kendskab til den grønne dagsorden på de centrale områder for SustainSolutions stakeholdere som vi ser frem til at kunne få glæde af.

“Vi er glade for at byde velkommen til Henrik, som kommer til at bidrage med sin store viden inden for energirenoveringsprojekter. Henrik har stor erfaring med at få de grønne projekter til at lykkedes, både inden for erhverv og den store almene sektor og vi glæder os utroligt meget til at få ham med på teamet”, siger Jesper Holm Madsen, chef for projektudvikling.

SustainSolutions står bag både finansieringen og udførelsen af en lang række projekter inden for energieffektivisering – eksempelvis DGI-byen, der har fået forbedret indeklimaet, installeret ny LED-belysning og nye ventilations- og energisystemer.

”SustainSolutions er en innovativ virksomhed, der har en ny tilgang til at få energirenoveringer til at lykkedes og skabe reelle energibesparelser. Jeg glæder mig rigtig meget til at være med til at få sat endnu mere skub i de grønne projekter”, fortæller Henrik Bielefeldt.

Nyheder