Det er med stor fornøjelse, at vi kan byde velkommen til Kasper Brokær. Kasper er ansat pr. 1. juli 2021 og bliver ansvarlig for gennemførsel af energiscreeninger, udarbejdelse af løsningsforslag til energirenoveringer og gennemførelse af energirenoveringsprojekter.

Kasper kommer fra en stilling som energiingeniør hos Siemens, hvor han har arbejdet med ESCO projekter og har tidligere været ansat som bygningsingeniør i den rådgivende ingeniørvirksomhed NIRAS.

“Vi er glade for at byde velkommen til Kasper, som kommer til at bidrage med sin store viden inden for bygningers energiforbrug. Kasper er en erfaren profil, der udover sin tekniske viden også kan byde med viden om finansierede energirenoveringsprojekter så vi glæder os utroligt meget til at få ham med på teamet.” siger Klaus Gadeberg, teknisk chef hos Sustain.

SustainSolutions står bag både finansieringen og udførelsen af en lang række projekter inden for energieffektivisering – eksempelvis DGI-byen, der har fået forbedret indeklimaet, installeret ny LED-belysning og nye ventilations- og energisystemer.

”SustainSolutions er en innovativ virksomhed med et stort drive til at lykkes med at skabe reelle energibesparelser. Jeg glæder mig rigtig meget til at være med til at få sat endnu mere skub i de grønne projekter.” fortæller Kasper Brokær.

Kasper er uddannet civilingeniør fra Danmarks Tekniske Universitet (DTU).

Nyheder