Jens Almdal tiltræder som direktør i SustainRecharge

Byd hjerteligt velkommen til Jens Almdal, der er ny direktør i SustainRecharge. Jens er vant til at stå ved roret og er netop hjemvendt fra en to-årig jordomsejling med sin kone. Hjemlandet og fast grund under fødderne har nu lokket Jens tilbage til Danmark – til stor glæde for SustainRecharge, der nu opruster med en af branchens mest erfarne og professionelle profiler.

 

Jens Almdal skal stå i spidsen for SustainRecharges effektive udrulning af vores enkle opladningskoncept, hvor elbilister kan lade til en markedsledende ladepris på 2,50 – 3,00 kr. inkl. moms per kWh – uden at skulle binde sig, betale gebyr for medlemskab eller tegne et abonnement.

 

”At få Jens på direktørposten i SustainRecharge er et ideelt scenarie for os. Jens medbringer mangeårig erfaring inden for strategi, salg og management, og er den perfekte styrmand til SustainRecharges udrulning af ladestandere både i Danmark og internationalt,” siger Sustains CEO, Christian Niepoort.

 

Udover at have sejlet verden rundt med sin kone Kirsten, er Jens en entusiastisk leder med 15+ års ledelseserfaring. Gennem sin karriere har han hjulpet projektorienterede virksomheder med at skabe vækst på de globale markeder. Herudover kan vi i Sustain se frem til at blive beriget med en profil, der kommer med en solid organisationserfaring samt en fremadskuende løsnings- og produktorienteret tilgang til salg og kunder.

”Med min brede og mangeårige erfaring samt min holistiske tilgang til lederskab glæder jeg mig til at gøre SustainRecharge til kundernes foretrukne løsning, når det kommer til ladestandere. Vi skal være markedsførende og tænke frem- og opad, ikke kun for vores kunders skyld, men også for klimaet og de fremtidige generationer,” siger Jens Almdal.

 

Vi ser meget frem til samarbejdet!

 

 

Nyheder