Kent Flåten tiltræder som energikonsulent hos Sustain

Det er med stor glæde, at vi kan byde velkommen til vores nye energikonsulent – Kent Flåten. 

Kent kommer med den nyeste faglige viden indenfor produktudvikling, konstruktion, design og energioptimering fra sin nyligt afsluttede uddannelse til maskiningeniør. Parallelt med ingeniøruddannelsen har Kent uddannet sig til energikonsulent hos KEA og taget en uddannelse som VE-montør, Jordvarme/varmepumper. 

“Vi er glade for at byde velkommen til Kent Flåten. Kent har en spændende profil med speciale i energianlæg og energioptimering, som er kvaliteter, der kan styrke vores arbejde. Særligt er udarbejdelse af energimærker en spændende kompetence, som vi glæder os til at få i spil hos Sustain,” siger teknisk chef, Klaus Gadeberg.  

Sustain tilbyder at rådgive og udarbejde tilstandsrapporter, energimærker og DGNB-certificeringer på konsulentbasis. Sustain er specialiseret i at levere rådgivning, som adskiller sig fra klassisk rådgivning, da vi er vant til at finansiere de grønne tiltag, som vi fremlægger uden at vores kunder som udgangspunkt skal stille sikkerhed for lånet, da vi kan stå på mål for de besparelser vi stiller til udsigt. 

“Jeg glæder mig til at bidrage med færdigheder og viden fra min baggrund som maskiningeniør og energikonsulent. Energioptimering spiller en vigtig rolle i forbindelse med at sænke CO2-aftrykket fra boligmassen, og jeg ser frem til at være med til at udløse noget af det potentiale hos Sustain,” siger Kent Flåten. 

Kent er uddannet maskiningeniør med speciale i energianlæg og kommer til at være central i udarbejdelsen af energimærker hos Sustain. 

Nyheder