Emma Murel Vilstrup bliver Sustains nye energirådgiver i den tekniske afdeling 

Det er med stor fornøjelse, at vi kan byde velkommen til Emma Murel Vilstrup. Emma bliver ansvarlig for at rådgive i forhold til energiscreeninger og energiprojekter.  

Emma er en ildsjæl, som kommer med en stærk baggrund, der indeholder en stilling som Graduate fra Siemens, hvor hun blandt andet har beskæftiget sig med energirenoveringer af bygninger. Efterfølgende har Emma været ansat som energiingeniør hos Allerød Kommune, hvor hun arbejdede med Carbon20 projektet, som er et samarbejde mellem kommunen og private virksomheder om den grønne omstilling. Senest har Emma kastet sig ud i iværksætteri, men ville gerne tilbage i faget og gøre en forskel for den grønne omstilling. 

“Vi er rigtig glade for at få Emma med på det tekniske team. Emma kommer til at bidrage med viden indenfor energirådgivning og har derudover speciale i energisystemer, kraftværker og varmepumper, hvilket vi glæder os utroligt meget til at få i spil hos Sustain,” siger Klaus Gadeberg, teknisk chef hos Sustain. 

Sustain er specialiseret i at rådgive, udføre og finansiere grønne projekter i hele Danmark. Vi er drevet af at skabe klimahandling med CO2- og økonomiske besparelser til vores kunder som resultat. Det betyder, at vi er villige til at gå den ekstra meter for at skabe rammerne for de grønne projekter vi vurderer, skaber værdi på den lange bane.  

“Jeg har fulgt Sustain i et par år og jeg synes det er en inspirerende virksomhed, som bidrager til dagsordenen for den grønne omstilling. Jeg glæder mig til at være en del af et fagligt stærkt team, som jeg kan udvikle mig sammen med og blive endnu skarpere på at gøre en forskel, og yde et bidrag til den grønne omstilling, i min hverdag.” siger Emma Murel Vilstrup. 

Emma er uddannet maskiningeniør, med speciale i energi, fra Danmarks Tekniske Universitet (DTU).  

Nyheder