I denne uge kan vi med stor glæde byde hjerteligt velkommen til vores nye projektchef for almene boliger – Dea Christine Melbye.

Dea kommer med en stærk baggrund fra den almene boligsektor og Boligkontoret Danmark, hvor hun har arbejdet som energikonsulent, som fagleder, projektleder og sidenhen souschef for en større byggeteknisk gruppe. Her har hun arbejdet med bl.a. implementering af energistyring og driftskontrol, tilstandsrapporter samt formidling af energiforbrug til beboere, driftsmedarbejdere og bestyrelser. Dea har i sin imponerende karriere været med til implementering og salg af energistyring og tilstandsrapporter i mere end 150 almene boligafdelinger.

”Som vores nye projektchef for almene boliger får Dea en helt central plads i Sustains projektteam. Hun kommer ikke kun med en tung baggrund fra den almene boligsektor, men har også virkelig god indsigt i den overordnede betydning af de samlede resultater – nemlig CO2-reduktionerne og vores aktive rolle i den grønne omstilling,” siger Christian Niepoort, CEO i Sustain.

En del af Sustains fremadrettede strategi er at bygge bro mellem afdelinger og aktører for grøn omstilling, driftsafdelinger og selve byggeriet. Dialogen, tilliden og samarbejdet på tværs af sektorer og niveauer skal være tæt lige fra begyndelsen, så vi i fællesskab kan komme i mål med endnu bedre resultaler – både for klimaets skyld og i forhold til de åbenlyse besparelser, der er at hente i energioptimering.

”Jeg ser meget frem til at udbygge og styrke den fremadrettede strategi på det almene område sammen med teamet i Sustain. At medvirke så direkte til den grønne omstilling, samtidig med at jeg kan sætte min faglighed perfekt i spil, er noget jeg har brændt for helt siden studietiden,” fortæller Dea Christine Melbye.

Dea har en MSc. i geografi fra Københavns Universitet.

Nyheder