Jan Bang Creutzberg tiltræder som teknisk projektleder

Det er med stor glæde at vi kan byde hjerteligt velkommen til vores nye tekniske projektleder i SustainRecharge – Jan Bang Creutzberg.

Jan kommer med en stærk baggrund fra virksomheder indenfor elinstallationer samt informationsteknologi- og tjenester. Jan har tidligere arbejdet som autoriseret el-installatør, projektleder, afdelingsleder og serviceleder. Som leder og specialist har Jan tilegnet sig stor erfaring med opbygning og vedligeholdelse af tekniske installationer, og han har en solid faglig indsigt i at drive store og komplekse tekniske løsninger med høj teknisk faglighed. Det er derfor en stor berigelse at få Jan med på teamet i SustainRecharge.

“Vi er stolte over at kunne tiltrække en kapacitet som Jan med stor erfaring indenfor installation af ladestandere og projektledelse.” siger SustainRecharges direktør, Jens Almdal.

SustainRecharge tilbyder et opladningskoncept, hvor elbilister kan lade til en markedsledende ladepris uden at skulle binde sig, betale gebyr for medlemskab eller tegne et abonnement. SustainRecharge står for nem og effektiv udrulning og projektering af ladestanderne med en unik kombination af fordele.

“Jeg ser frem til at kunne styrke SustainRecharge med min tekniske viden og fremadrettet lave de bedste tekniske løsninger til vores kunder inden for ladestandere. SustainRecharge skal være kundernes foretrukne valg når det kommer til elbiler. Jeg er glad for at jeg kan være med til at sætte mit præg på den grønne omstilling.” siger Jan Bang Creutzberg

Jan er autoriseret el-installatør og projektleder med mange års erfaring.

Nyheder