SustainSolutions udnævner Kasper Kläning som salgschef og ansætter Klaus Gadeberg som teknisk chef. Yderligere søger virksomheden en medarbejder til salgsteamet.  

Foto af Kasper Kläning
Foto af Klaus Gadeberg

En styrket indsats inden for salg er en vigtig del af SustainSolutions vækststrategi, hvor virksomheden sammen med PKA tilbyder finansierede energiløsninger inden for ventilation, solceller, varme og belysning til blandt andet boligforeninger, institutioner og erhvervsejendomme.

Kasper Kläning er per 1. juni 2017 udnævnt som salgschef med ansvar for salgsafdelingen, og det strategiske fokus på udvikling og salg af energiprojekter. Kasper blev ansat hos SustainSolutions i begyndelsen af 2016 og har hidtil haft ansvar for salg og udvikling af nye forretningsområder.

Udnævnelsen af Kasper Kläning som salgschef sker på baggrund af udsigten til gennemførelsen af en række store projekter i det kommende år, og et ønske om at samle ansvaret for salgsindsatsen på tværs af de fire forretningsområder for at skabe størst mulig synergi og dermed værdi for kunderne.

Kasper er uddannet cand.merc. fra Copenhagen Business School med speciale i forretningsudvikling og har tidligere været ansat som konsulent i Smith Innovation, SustainSolutions søstervirksomhed.

Derudover har SustainSolutions per 26. juni 2017 ansat Klaus Gadeberg som teknisk chef.

Klaus er uddannet kemiingeniør og kommer fra en stilling som General Manager hos FLSmidth A/S, hvorfra han har stor erfaring med at lede og organisere arbejdet i en kompleks projektorganisation.

Ansættelsen af Klaus Gadeberg skal være med til at sikre, at SustainSolutions forsat har fokus på effektivitet og kvalitet, i en vækstfase hvor projektporteføljens kompleksitet er stigende.

Siden 2013 er SustainSolutions gået fra at være 3 til i dag 15 medarbejdere, og pt. søger virksomheden yderligere en teknisk sælger til salgsteamet.

Læs mere >

Nyheder