[vc_row][vc_column width=”5/6″][vc_custom_heading text=”Solceller” font_container=”tag:h1|font_size:50|text_align:left|line_height:2″][vc_column_text]

Solceller udnytter solens energi til producere strøm. Solceller er et holdbart og energivenligt alternativ til at blive mere uafhængig af forsyningsnettet.

Solceller kan både blive installeret på tag, facade eller på jorden. Solceller kan derudover leveres i forskellige farver og former, som passer til omgivelserne.

Solceller har en levetid på over 25 år, hvilket sikrer dig mod stigende energipriser mange år frem.[/vc_column_text][vc_raw_html]JTNDYnIlM0U=[/vc_raw_html][/vc_column][vc_column width=”1/6″][vc_single_image image=”3686″ img_size=”medium”][/vc_column][/vc_row][vc_row full_width=”stretch_row” css=”.vc_custom_1540372714963{background-color: #316066 !important;}”][vc_column width=”5/6″][vc_raw_html]JTNDYnIlM0U=[/vc_raw_html][vc_column_text]SustainSolutions installerer solcelleanlæg, der er tilpasset energiforbruget i ejendommen, så vi sikrer den bedst mulige økonomi. 

Vi tilbyder både standard og skræddersyede anlæg, som vi leverer med fuld service. Vi kan samtidig garantere, at anlægget leverer den aftalte mængde energi.[/vc_column_text][vc_raw_html]JTNDYnIlM0U=[/vc_raw_html][/vc_column][vc_column width=”1/6″][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/2″][vc_raw_html]JTNDYnIlM0U=[/vc_raw_html][vc_column_text]

Sønderborg Andelsboligforening har fået solceller på 19 boligblokke

SustainSolutions har installeret et 3.000 m2 solcelleanlæg hos Sønderborg Andelsboligforening. Det er et syd-, øst- og vestvendt solcelleanlæg, som der er blevet integreret i taget.

Anlægget forventer at producere 450.000 kWh om året, hvilket svarer til det årlige strømforbrug i 90 parcelhuse.

 

“Vi har som rådgiver for Sønderborg Andelsboligforening været på jagt efter en løsning, der sikrede bygherre en både finansiel, arkitektonisk og teknisk stærk solcelleløsning. Det har været vigtigt, at boligforeningsafdelingen ingen likviditetsmæssige udgifter fik i forbindelse med projektet. SustainSolutions har efter vores vurdering leveret tilfredsstillende på alle disse parametre.”

– Torben Esbensen, Dansk Energi Management & Esbensen A/S, Rådgivende Ingeniører

Læs mere om projektet her >[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/2″][vc_raw_html]JTNDYnIlM0U=[/vc_raw_html][vc_single_image image=”3201″ img_size=”full”][vc_single_image image=”3575″ img_size=”full”][/vc_column][/vc_row]