Salus Boligadministration

Salus Boligadministration har halveret energiforbruget i 750 boliger ved at udskifte ældre ventilationsanlæg med nye energivenlige modeller med EC-motorer.

De nye ventilationsanlæg har sikret beboerne i de 750 boliger i Sønderborg, Skærbæk og Tønder et sundere indeklima. De sørger for et optimalt luftskifte og så har de et lavere støjniveau end de tidligere anlæg. Salus Boligadministration sparer desuden penge på driften, da anlæggene kræver mindre vedligehold end de ældre anlæg.

SustainSolutions har været totalentreprenør på projektet og har også stået for finansieringen, som Salus Boligadministration betaler tilbage med de penge, som de sparer på energien.

 

”Vi har længe ønsket at udskifte de ældre ventilationsanlæg i en række af vores afdelinger, samt sikre et godt indeklima i boligerne. Omvendt har vi ikke ønsket at påføre beboerne en stigning i boligafgiften.

SustainSolutions har stået for hele processen i forhold til afdækning af de tekniske muligheder, beregning af besparelsespotentiale samt finansiering af løsningerne, og dermed givet os mulighed for at handle.”

– Bjarne Baun Madsen, teknisk chef, Salus Boligadministration


2.100.000 kr. alt inklusiv

Tilbagebetaling 6 år

Garanterede besparelser

Forventet årlig besparelse: 170.000 kWh 

Det svarer til det årlige strømforbrug i 35 parcelhuse 

Forventet årlig CO2 besparelse: 55 tons 

Det svarer til udledningen fra en bil, der kører fra København til Aarhus 1.650 gange.

Kontakt Sustain i dag og kom et skridt nærmere på energibesparelser, et sundere indeklima og en grøn profil.

Ring på +45 72 20 08 66 eller send en mail til info@sustain.dk

LÆS MERE HER