Ebmpapst slår dørene op for sit 200 m2 store FanLab, som er et åbent showroom, udviklings- og uddannelsescenter. Alle har mulighed for at låne lokalerne og mødefaciliteterne helt uden beregning. Til åbningen vil SustainSolutions præsentere den decentrale ventilationsenhed BREATHE 55.

Det er Torben Lintrup Kirkholt (tv.) adm. direktør hos ebmpapst og markedschef Niels Knokgård (th.), som har taget initiativet til FanLab. Foto: ebmpapst

Den 31. maj 2018 bliver den røde løber rullet ud hos den danske afdeling i den internationale ventilationsvirksomhed ebmpapst i Brøndby. Denne dag vil ventilations- og installatørbranchen nemlig samles om åbningen af det 200 m2 store FanLab, som bl.a. rummer et værksted, showroom og mødefaciliteter. Alt fra start-ups til kunders kunder kan bruge stedet til fx uddannelsesaktiviteter, til produktudvikling og de månedlige salgsmøder. Dette helt uden betaling.

”Med FanLab håber vi at skabe et rum, hvor vi kan erfaringsudveksle og skabe nye innovative løsninger. Vi har lyst og ressourcer til at bidrage til det marked vi opererer i, og derfor har alle mulighed for at låne FanLab til sine egne formål.” fortæller Torben Lintrup Kirkholt, adm. direktør hos ebmpapst Danmark.

 

Innovative produktnyheder

FanLab er også stedet, hvor der bliver præsenteret nye innovative produkter. I forbindelse med åbningen, er virksomheden SustainSolutions inviteret ind for at præsentere BREATHE 55, som er en ny decentral ventilationsenhed med varmegenvinding. BREATHE 55 er udviklet i samarbejde med DTU og PLH Arkitekter. Den har ingen kanalføring og kan installeres nemt på under 2 timer. Fremadrettet vil ebmpapst også gerne stille FanLab til rådighed til større arrangementer inden for branchen.

”Det er fantastisk, at ebmpapst tager førertrøjen på ift. at skabe et inspirerende rum, som er åben for hele branchen. Vi glæder os til at deltage i mange flere arrangementer fremover.” fortæller Anders Lund Jansen, produktansvarlig hos SustainSolutions.

Åbningen af FanLab – Praktiske detaljer

Hvornår: Torsdag den 31. maj 2018 – kl. 10-12

Hvor: FanLab, ebmpapst, Vallensbæk 21, 2605 Brøndbyvester

Tilmelding: Arrangementet kræver tilmelding til Anders L. Jansen, 7220 0866, alj@sustain.dk eller Niels Knokgård, 4323 1135, niels@dk.ebmpapst.com

Programmet:

  • Velkomst og fremvisning af FanLab (kl. 10.00)
  • Introduktion til BREATHE 55
  • Demonstration af installation
  • Afsluttende spørgsmål
  • Frokost (kl. 12.00)

Nyheder