Sustain ansætter Marie Smedegaard Andersen som kommunikationsmedarbejder med fokus på klimakommunikation

Det er med stor glæde, at vi kan sige velkommen til Marie Smedegaard Andersen, som er vores nye studentermedarbejder i Kommunikationsafdelingen.

Marie er til dagligt studerende på uddannelsen By-, Energi- og Miljøplanlægning på Aalborg Universitet i København. Fra uddannelsen har Marie tilegnet sig erfaring med kommunikation og den nyeste viden indenfor bæredygtighed og klimaoptimering.

”Marie kommer med en vigtig og relevant faglig baggrund, er rasende lærenem og går selvstændigt til værks. Vi glæder os meget over at have fået Marie med på holdet og ser frem til samarbejdet,” siger Sustains Marie Lindskov Hansen.

En vigtig og ofte undervurderet opgave i branchen er at sikre god og lødig klimakommunikation. At kommunikere ud om energieffektivisering, CO2-besparelser og den forskel vi gør for både miljøet, boligejere og beboer er en vigtig del af vores daglige arbejde. At få Marie på den opgave er uden tvivl en stor gevinst for Sustain, som vi ser stort potentiale i.

”Jeg ser meget frem til at bidrage med faglig viden i kommunikative opgaver og være med til at markedsføre klimaoptimeringer og grønne løsninger. At få kompetencer indenfor kommunikationsstrategi og opnå ny viden om de grønne projekter i virksomheden er et spændende supplement til min uddannelse,” fortæller Marie Smedegaard Andersen.

Nyheder