D. 15. januar 2018 blev Morten Steen budt velkommen i SustainSolutions. Morten skal, som det nyeste skud på stammen, sætte fokus på udvikling og kommunikation samt styrke salgsindsatsen.Vi glæder os over at sige velkommen til Morten som vores nye kollega hos SustainSolutions. Morten har tidligere arbejdet med formidling og udvikling af initiativer indenfor grøn energi og har i en årrække udviklet projekter og tilrettelagt kommunikation og presse med afsæt i klima og grønne løsninger. Med øret til sporet skal Morten understøtte indsatsen indenfor kommunikation, fundraising og forretningsudvikling.

”Morten har en bred vifte af kompetencer, som vi glæder os til at få gavn af på holdet. Vi har stor tiltro til, at Morten kommer til at give et boost til vores projektudvikling og kommunikationsindsats samt at han kan understøtte og præge den fortsatte udvikling af SustainSolutions”, udtaler Christian Niepoort, CEO i SustainSolutions.

Morten er uddannet cand.merc. fra Aarhus Universitet og er medstifter af den grønne ungdoms- og miljøorganisation UngEnergi.

Nyheder