På Building Green fortæller PKA og SustainSolutions om sine erfaringer med finansieringsmodellen, hvor energibesparelser betaler for investeringen i en energirenovering.

Peter Gravesen, Porteføljemanager, Ejendomme, PKA
Christian Niepoort, CEO, SustainSolutions
Christian Niepoort, CEO, SustainSolutions

Økonomi kan ofte være en showstopper for energirenovering, men sådan behøver det ikke at være. Der er nemlig penge at spare, hvis man eksempelvis skifter installationer i eksisterende boliger såsom ventilation og belysning ud med energibesparende løsninger.

Dette var udgangspunktet for, at PKA i 2015 gav tilsagn om 300 mio. kr. til SustainSolutions, som energirenoverer eksisterende bygninger.

De første 30 finansierede energiprojekter

SustainSolutions har gennemført de første 30 finansierede energiprojekter og på messen Building Green kan du deltage i learning sessionen, hvor SustainSolutions og PKA deler ud af sine erfaringer.

Vi vil tage udgangspunkt i konkrete projekter og går i dybden med, hvad der har virket og hvilke barrierer vi har mødt. Vi vil også åbne posen for, hvilke muligheder for forbedringer vi kan få øje på og PKA vil fortælle, hvorfor bæredygtighed er en god forretning.

Yderligere information

Learning sessionen ’Når energirenovering betaler sig selv tilbage’ bliver afholdt onsdag 1. november i Forum kl. 15.30 på balkonen.

Tilmeld dig Building Green gratis her >

Nyheder