Deltag i lanceringen af BREATHE 55, som er resultatet af forsknings- og udviklingsprojektet “Decentral Komfort” og hør blandt andet om vores finansieringsmodel og samarbejdet med Gaia Solar og Steni.

SustainSolutions deltager i år på Building Green messen 2. og 3. november 2016 i Forum. Vi står på messen sammen med vores samarbejdspartnere Gaia Solar og Steni.

På messen kan du høre mere om vores samarbejde og hvordan vi gør det muligt at tilbyde boligforeninger, institutioner og erhvervsejendomme finansierede solcelleløsninger, som tilbagebetales via de besparelser, der opnås på elregningen.

Lancering af BREATHE 55
Vi har ventet spændt på lanceringen af BREATHE 55, som bliver præsenteret på messen. BREATHE 55 er resultatet af forsknings- og udviklingsprojektet “Decentral Komfort”.

BREATHE 55 har en varmegenvending på over 85% i hele driftspekteret og en SEL-værdi, som mere end lever op til bygningsreglementet. Derudover er støjniveauet fra selve enheden meget lavt og den kan gå ned til en vægtykkelse på 250 mm.

Vi står på stand 108 og glæder os til nogle inspirerende dage med fokus på bæredygtige og energieffektive løsninger til byggeriet.
 
Tilmeld dig Building Green messen >

Nyheder