[vc_row][vc_column width=”5/6″][vc_custom_heading text=”Belysning” font_container=”tag:h1|font_size:50|text_align:left|line_height:2″][vc_column_text]

LED er den mest energivenlige og holdbare form for belysning. LED belysning er fleksibelt og giver mulighed for at styre farve og styrke, så lyset passer til omgivelserne.

Skifter du din eksisterende belysning som eksempelvis lysstofrør til LED, kan du forvente en energibesparelse på mellem 30-80 %.

Der vil ofte være flere besparelser i sigte, hvis lyset bliver styret af eksempelvis en bevægelsessensor eller i forhold til det naturlige lys fra vinduer.

LED-lyskilder har en levetid på over 50.000 timer, mens eksempelvis lysstofrør til sammenligning har en levetid på ca. 12.000 timer. En udskiftning vil derfor skabe færre udgifter til drift og vedligehold, eftersom LED-lyskilder har en længere levetid.[/vc_column_text][vc_raw_html]JTNDYnIlM0U=[/vc_raw_html][/vc_column][vc_column width=”1/6″][vc_single_image image=”3695″ img_size=”medium”][/vc_column][/vc_row][vc_row full_width=”stretch_row” css=”.vc_custom_1540372714963{background-color: #316066 !important;}”][vc_column width=”5/6″][vc_raw_html]JTNDYnIlM0U=[/vc_raw_html][vc_column_text]SustainSolutions opgraderer eksisterende belysning til LED med fokus på lyskvalitet og intelligent styring.

Vores løsninger omfatter både nye armaturer og ombygning af eksisterende armaturer. Vi tilbyder at opgradere belysning i blandt andet kældre, gange, opgange, kontorer samt udebelysning.[/vc_column_text][vc_raw_html]JTNDYnIlM0U=[/vc_raw_html][/vc_column][vc_column width=”1/6″][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/2″][vc_raw_html]JTNDYnIlM0U=[/vc_raw_html][vc_column_text]

LED belysning til Boligforeningen Dalgas Have

SustainSolutions har opgraderet 2200 lyskilder med LED belysning på fællesarealerne i boligforeningen Dalgas Have på Frederiksberg.

I processen har der været fokus på at holde det arkitektoniske udtryk ved at beholde de eksisterende belysningsarmaturer.

 

“Vi har fået optimeret indeklimaet og bruger meget mindre tid på defekte belysningsarmaturer og så er det skønt at arbejde i en klimavenlig bygning.”

– Leif Nielsen, serviceleder, Dalgas Have

Læs mere om projektet her >[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/2″][vc_raw_html]JTNDYnIlM0U=[/vc_raw_html][vc_single_image image=”3761″ img_size=”full”][/vc_column][/vc_row]