Ladestandere til elbiler

Ladestandere

til elbiler

SustainRecharge tilbyder et opladningskoncept, hvor elbilister kan lade til en markedsledende ladepris på 2,5 kr. per kWh uden binding.

Det er præcis som når du tanker benzin eller diesel i dag – bare grønt. For ladekunderne er det slut med at lede efter en bestemt ladestander eller betale gebyr for medlemskab. Det er gratis at oprette sig og konceptet er renset for andre omkostninger – der betales kun for den forbrugte strøm.

SustainRecharge tilbyder at projektere, installere, finansiere og drifte ladestanderne til offentlig og privat parkering i hele Danmark.


Kontakt

Jesper Holm Madsen
Chef for projektudvikling
jhm@sustain.dk
+45 50 60 56 36

Henrik Bielefeldt
Projektudvikler
hb@sustain.dk
+45 42 43 94 49

Vi tilbyder

Offentlig parkering

Vi tilbyder aktører med offentligt tilgængelige p-pladser en 100% åben løsning, hvor alle elbilister nemt og effektivt kan lade til markedets laveste pris pr. kWh.

Privat parkering

Vi tilbyder virksomheder og organisationer med mange lokationer og egne brugere samt gæster en hurtig og effektiv eksekvering på at etablere ladenetværk med ”real time” adgang til transaktioner – og markedet laveste pris pr. kWh.

Cases

SustainSolutions har gennemført over 50 grønne projekter og har over 5 års erfaring med at hjælpe vores kunder helt i mål med de grønne ambitioner.

Læs mere her >