Ladestandere til elbiler

Ladestandere

til elbiler

SustainRecharge tilbyder et opladningskoncept, hvor elbilister kan lade til en markedsledende ladepris på 4,00 – 4,50 kr. inkl. moms per kWh uden at skulle binde sig, betale gebyr for medlemskab eller tegne et abonnement. Prisen er afhængig af udviklingen i prisen på el.

Det er præcis som når man tanker benzin eller diesel i dag – bare grønt. Du finder SustainRecharge ladestanderne i Spirii Go appen, der er gratis at hente. Ladekunder betaler kun for den strøm de bruger.

Download Spirii Go i App Store > 

Download Spirii Go i Google Play > 

Kontakt

Jan Bang Creutzberg
Teknisk projektleder, SustainRecharge
jbc@sustain.dk
+45 20 68 25 58

Henrik Bielefeldt
Projektudvikler
hb@sustain.dk
+45 42 43 94 49

Dea Christine Melbye
Chef for projektudvikling – Almene boliger
dcm@sustain.dk
+45 22 16 90 60


Offentlige & private parkeringspladser

Offentlig parkering

 Vi tilbyder aktører med offentlig tilgængelige p-pladser en 100 % åben løsning, hvor alle elbilister nemt og effekt kan lade til markedets  laveste pris pr. kWh. Der er ingen omkostninger ved en standard installation.

Privat parkering

Vi tilbyder aktører med mange lokationer, egne brugere samt gæster en hurtig og effektiv eksekvering af etablering af ladenetværk med “real time” adgang til transaktioner – og markedets laveste pris pr. kWh. I betaler kun 99 kr. i månedligt abonnement pr. ladestander for at have dem helt for jer selv.


Nem & effektiv udrulning med en unik kombination af fordele

Vi tager os af hele processen og samtidig er der ikke er nogen omkostninger ifb. en standard installation udover evt. ekstraordninære udgifter til den el-tekniske infrastruktur. Til gengæld ønsker vi at råde over pladsen i 10 år.

Vi kan samtidig projektere ladestandere sammen med grøn energiproduktion på tagflader og energibesparelser ved energirenovering.


Cases

SustainSolutions har gennemført over 50 grønne projekter og har over 5 års erfaring med at hjælpe vores kunder helt i mål med de grønne ambitioner.

Læs mere her >