Du har nu mulighed for at få kontorplads i byggeriets hyggeligste kontorfællesskab beliggende på Østerbro i København. Du kommer til at sidde i en innovativ og afslappet atmosfære sammen med virksomhederne SustainSolutions, SustainProducts, SustainRenewables, Smith Innovation, Nordisk Byggeteknik og Dansk Energikoncept.

Vi har op til 3 pladser ledige i et lokale på ca. 23 m. Lokalet deles med Nordisk Byggeteknik som har en plads.

Lyst kontor med tagterrasse 

Lokalet har store vinduer, som skaber et godt lysindfald samt glasvægge til 2 sider. Lokalerne er beliggende på 5. sal, så du har en skøn udsigt udover byens tage.

Vi lejer pladserne ud med hæve-sænke borde og ergonomiske kontorstole.

Du får yderligere adgang til køkken, toilet, badefaciliteter, cykelkælder, mødelokaler og en stor tagterrasse, hvor vi spiser frokost og samles, når vejret er til det.

Hvem er vi?

SustainSolutions administrerer pensionskassen PKA’s grønne energifond. Vi arbejder med at skabe energi- og CO2-besparelser i byggeriet ved at energirenovere. Smith Innovation er en konsulentvirksomhed, som arbejder med udvikling i byggeriet. SustainProducts udvikler energieffektive løsninger – senest har virksomheden udviklet  BREATHE 55, en kanalfri ventilator, der sikrer et sundt indeklima. SustainRenewables udfører vedvarende energiprojekter og Dansk Energikoncept er vores indeklima eksperter. Sidst tilkommende i fællesskabet er de professionelle konsulenter inden for byggeri Nordisk Byggeteknik.

Vi sidder ca. 20 personer på kontoret i alle aldre og med forskellige faglige baggrunde. Vi ser forskellighed som en styrke og har en hyggelig og afslappet atmosfære. Vi kommer hinanden ved, sparrer og videndeler.

Er du interesseret i pladserne, så skriv en mail til HR chef Chelina M. R. Petersen på cmp@sustain.dk eller ring på 20 90 73 68.

Vi glæder os til at høre fra dig!

Praktiske detaljer

Pris pr. plads: 2.720kr. ex moms per måned, prisen er inkl. el, vand & varme.

Wifi, kontorartikler, printer, frugtordning, kaffe er yderligere 480kr. ex moms per måned.

Adressen: Rønnegade 1, 5. sal 2100 København Ø (Der er elevator)

Nyheder