Du har mulighed for at leje 1-3 pladser i et lokale på ca. 23 m2.

Lyst kontor med tagterrasse 

Lokalet har store vinduer, som skaber et godt lysindfald samt glasvægge til 2 sider. Lokalerne er beliggende på 5. sal, så du har en skøn udsigt udover byens tage.

Vi lejer pladserne ud med hæve- sænke borde og ergonomiske kontorstole.

Du får yderligere adgang til køkken, toilet, badefaciliteter, cykelkælder, mødelokaler og en stor tagterrasse, hvor vi spiser frokost og samles, når vejret er til det.

Hvem er vi?

SustainSolutions administrerer pensionskassen PKA’s grønne energifond. Vi arbejder med at skabe energi- og CO2-besparelser i byggeriet ved at energirenovere. Smith Innovation er en konsulentvirksomhed, som arbejder med udvikling i byggeriet. Smith Innovation og SustainSolutions er søstervirksomheder. SustainProducts er udvikler af BREATHE 55, en kanalfri ventilator, der sikrer et sundt indeklima. SustainRenewables er leverandør af solceller til private og erhverv og Dansk Energikoncept er vores indeklima eksperter.

Vi sidder 20 personer på kontoret i alle aldre og med forskellige faglige baggrunde. Vi ser forskellighed som en styrke og har en hyggelig og afslappet atmosfære. Vi kommer hinanden ved, sparrer og videndeler.

Er du interesseret i pladserne, så skriv en mail til Chelina M. R. Petersen på cmp@sustain.dk eller ring på 2090 7368.

Vi glæder os til at høre fra dig!

Praktiske detaljer

Pris pr. plads: 3.200 kr. ex moms per måned, prisen er inkl. el, vand & varme. Samt 480 kr. ex moms per måned for Wifi, kontorartikler, printer, frugtordning og kaffe.

Adressen: Rønnegade 1, 5. sal 2100 København Ø (Der er elevator)

Nyheder