Du har nu mulighed for at få kontorplads i byggeriets hyggeligste kontorfællesskab beliggende på Østerbro i København. Du kommer til at sidde i en innovativ og afslappet atmosfære sammen med virksomhederne SustainSolutions og Smith Innovation.

OBS. Lokalet er lejet ud. 

Vi er vokset støt de seneste år og udvidede derfor kontoret i begyndelsen af 2018. Vi har i den forbindelse et lokale til overs, som står klar og venter på du flytter ind.

Lyst kontor med tagterrasse 

Lokalet har to store vinduer, som skaber et godt lysindfald. Kontoret er beliggende på 5. sal, så du har en skøn udsigt udover byens tage. Der er glasvæg ud mod kontorfællesskabet.

Vi lejer lokalet ud med et stort hæve sænke bord og en ergonomisk kontorstol. Lokalet er oplagt til en person, men det er muligt at få plads til to kontorpladser, hvis det har interesse.

Du får yderligere adgang til WiFi, køkken, toilet, mødelokale og en stor tagterrasse, hvor vi spiser frokost og samles, når vejret er til det.

Hvem er vi?

SustainSolutions er pensionskassen PKA’s grønne energifond. Vi arbejder med at skabe energi- og CO2-besparelser i byggeriet ved at energirenovere. Smith Innovation er en konsulentvirksomhed, som arbejder med udvikling i byggeriet. Smith Innovation og SustainSolutions er søstervirksomheder.

Vi sidder 20 personer på kontoret i alle aldre og med forskellige faglige baggrunde. Vi ser forskellighed som en styrke og har en hyggelig og afslappet atmosfære. Vi kommer hinanden ved, sparrer og videndeler.

Er du interesseret i lokalet, så skriv en mail til finansdirektør Jesper Hem på jh@sustain.dk eller ring på 2119 4414.

Vi glæder os til at høre fra dig!

Praktiske detaljer

Pris: 3.400 kr. inkl. moms per måned (Prisen er inkl. driftsomkostninger).

Adressen: Rønnegade 1, 5. sal 2100 København Ø (Der er elevator)

Nyheder