Deltag og hør mere om, hvordan industrivirksomheder kan få realisereret CO2- og energibesparelser med midler fra PKA’s energifond SustainSolutions.

Det er bl.a. elmotorer, kuglelejer og ventilationsanlæg, der med fordel kan blive udskiftet med innovative og energivenlige modeller. Foto: istock

Der er store miljø- og økonomiske gevinster i sigte for industrivirksomheder, som udskifter enkelte maskindele med nye energieffektive løsninger. Nyere løsninger kræver ofte mindre vedligehold, bruger mindre energi og bidrager samtidig til den grønne bundlinje.

SustainSolutions og leverandørerne, Sew Eurodrive og Ceramicspeed, byder derfor velkommen til et nærmere kig på et fælles tilbud om at finansiere projekter med udgangspunkt i energieffektivisering og besparelser. Projekter der bl.a. går ud på at optimere elmotorer, kuglelejer og ventilationsanlæg.

Program

På konferencen vil PKA’s grønne energifond, SustainSolutions, præsentere sin finansieringsløsning, hvor tilbagebetalingen indgår som en del af energibesparelsen.

Sew Eurodrive og Ceramicspeed vil give indblik i de energibesparelser, der er at hente ved at udskifte løsninger som bl.a. elmotorer og kuglelejer. Sew Eurodrive vil derudover give en rundvisning.

Konferencen vil samlet set give indblik i nye muligheder for at spare på energi og økonomi, og samtidig åbne muligheden for at skabe et mere klimavenligt udgangspunkt for jeres produktion.

Praktiske oplysninger

Jylland

Tid: 20. marts 2018 kl. 14.00-16.30

Sted: SEW-EURODRIVE, Bødkervej 2, 7100 Vejle

Pris: Gratis (No-show gebyr på 500 kr.)

Tilmeld dig >

Sjælland

Tid: 4. april 2018 kl. 14.00-16.30

Sted: SEW-EURODRIVE, Geminivej 28-30, 2670 Greve

Pris: Gratis (No-show gebyr på 500 kr.)

Tilmeld dig >

Nyheder