Nye talenter kommer til Sustain i praktik under uddannelsesforløb

Praksiserfaring er af stor værdi, når man er under uddannelse, og det er vi hos Sustain rigtig glade for at kunne støtte op om. Vi har god erfaring med at tilbyde praktikpladser til studerende og ser en stor værdi i at inddrage dem i vores arbejde, for det er netop hér at synergien opstår og de nye kompetencer blomstrer frem. 

Senest har vi kunnet byde Nicolai Christensen velkommen i praktik i Sustain. Nicolai er uddannet tømrer på EUX og studerer til dagligt på KEA, hvor han er i gang med at uddanne sig til energiteknolog. Nicolais mål er at kvalificere sig til det videre uddannelsesforløb energimanagement, hvilket vores tekniske chef Klaus Gadeberg og resten af hans team er glade for at kunne hjælpe ham på vej med.  

Sustain står bag en lang række projekter indenfor energieffektivisering, der understøtter den grønne energiomstilling. Fremtidens energiomstilling hviler på, at vi får uddannet eksperter og kvalificeret fagpersonale på området. Derfor er det vigtigt, at vi lærer fra os allerede nu og sikrer, at branchen får de bedste medarbejdere.

Nyheder