Christian Niepoort, adm. direktør i SustainSolutions. Foto: SustainSolutions

Christian Niepoort, adm. direktør i SustainSolutions indtræder i SYNERGIs bestyrelse efter SYNERGIs årlige generalforsamling tirsdag d. 28. april 2020. Dermed vokser SYNERGIs bestyrelse fra fem til seks medlemmer.

”Det er en fornøjelse, at Christian Niepoort træder ind i SYNERGIs bestyrelse. Vi har længe haft et godt samarbejde med Christian og SustainSolutions, der om nogen har vist, at det kan betale sig at begrænse energispildet rundt om i Danmark. Senest med et vigtigt bidrag til debatten om Landsbyggefondens midler, som regeringen nu har indvilliget i at aktivere som del af den grønne genstart af Danmarks økonomi. Jeg ser frem til det fortsatte samarbejde,” udtaler Bendt Bendtsen, bestyrelsesformand i SYNERGI.

“Jeg er rigtig glad for at blive en del af bestyrelsen i Synergi og glæder mig til det fortsatte samarbejde med Bendt Bendtsen og resten af det stærke hold hos Synergi. Vi kan og skal øge ambitionerne for energieffektivitet i Danmark. Det gælder både energispildet i industrien, men i den grad også den almene sektor, hvor der er et stort uforløst potentiale for at indfri rentable CO2- og energibesparelser,” siger Christian Niepoort, adm. direktør i SustainSolutions.

Christian Niepoort er uddannet cand.polit. fra Københavns Universitet. Han har tidligere været partner og medstifter af rådgivningsvirksomheden Smith Innovation samt arbejdet for bl.a. Byggeriets Innovation/Realdania og VELUX.

Nyheder