Case

Aldersrogade

Forventet årlig besparelse

90.000 kWh

Forventet årlig besparelse

30 tons CO₂

Pris

805.000 kr.

Tilbagebetaling

5 år

Case

Aldersrogade
Ejerforeningen Aldersrogade 37-39 i København sparer betragteligt på energien og har fået et sundere indeklima ved at opgradere ejendommens tekniske installationer.

Ejerforeningen der er fordelt på 16 opgange, har fået opgraderet fem ventilationsanlæg og udskiftet belysningen på fællesarealerne. I alt er 639 lamper erstattet med LED. Varmecentralen er derudover blevet optimeret med to nye cirkulationspumper og der er installeret ny varmestyring, som bl.a. justerer indeklimaet efter udetemperaturen. SustainSolutions har været totalentreprenør på projektet og har stået for finansieringen, som ejerforeningen betaler tilbage med udbyttet fra energibesparelserne. Og energibesparelsen viste sig at blive større end forventet. Størrelsen på besparelsen kom bag på ejerforeningen, som kun havde forventet en mindre besparelse på belysningen. SustainSolutions undersøgelse viste dog, at der også var et stort besparelsespotentiale på ventilationsanlæggene. Finansieringen betød desuden, at renoveringen blev gennemført tidligere end planlagt og ejerforeningen sparer nu CO₂ og energi før forventet.

“SustainSolutions har stået for alle underopgaver såsom finansiering, håndværkere og planlægning. Nu har vi fået en grøn profil og når projektet er betalt tilbage, kan vi nyde godt af besparelserne.”
– Martin S. Hansen, bestyrelsesformand, Ejerforeningen Aldersrogade 37-39

Lignende cases

Bliv kontaktet

Kontakt os og hør mere om, hvordan vi kan hjælpe jer med jeres grønne projekter.

Vi ser frem til at høre fra jer enten via kontaktformularen eller på telefon +45 72 20 08 66.