Case

Cofoco Food

Forventet årlig besparelse

185.000 kWh

Forventet årlig besparelse

60 tons CO₂

Pris

1.600.000 kr. alt inklusiv

Tilbagebetaling

10 år

Case

Cofoco Food
Solceller har skabt et mere miljøvenligt og billigere energiforbrug hos Cofoco Food, der beskæftiger omkring 80 ansatte, som til dagligt producerer sandwiches, wraps, morgenmadsprodukter og færdigretter til bl.a. Irma og 7-Eleven-butikker landet over.

Cofoco Food har i efteråret 2019 fået installeret et 230 kWp solcelleanlæg på virksomhedens tag på Amager. Solceller er ikke kun godt miljøet, men er også en god investering. Solcellerne har en forventet levetid på 25-30 år, så Cofoco Food kan glæde sig til gratis strøm i mange år frem. Det er ikke første gang Cofoco Food har investeret i solceller. De har også opført en seks hektar stor solcellepark og de producerer nu mere grøn energi end den de bruger. SustainRenewables har været totalentreprenør på projektet.

“SustainRenewables har været ansvarlige for at bringe solcelleprojektet godt, effektivt og sikkert i mål. De har lavet alt fra de første visualiseringer af anlægget til at koble solcellerne til elnettet. Vi har været meget glade for samarbejdet.”
– Kåre Find Nielsen, adm. direktør, Cofoco Food

Lignende cases

Bliv kontaktet

Kontakt os og hør mere om, hvordan vi kan hjælpe jer med jeres grønne projekter.

Vi ser frem til at høre fra jer enten via kontaktformularen eller på telefon +45 72 20 08 66.