BREATHE 55


BREATHE 55 er et ventilationsanlæg, som helt automatisk skaber et sundt indeklima ved at styre efter temperatur, CO2 og fugtniveauet i dit hjem. Den er arkitekttegnet og har et enkelt design, som passer godt ind i  danske hjem. BREATHE 55 sidder i din væg og du behøver kun én i hvert rum, for at skabe det ideelle indeklima.


ET SUNDT INDEKLIMA BETALER SIG

Vi opholder os indendørs 90 % af tiden. Et godt indeklima er derfor helt afgørende for vores sundhed og trivsel. For at skabe et sundt hjem, kan det være nødvendigt at installere ventilation, som reducerer fugt, CO2 og radon, som er skadeligt for vores helbred. Et dårligt indeklima kan være så skadeligt, at det kan føre til allergi, astma, hovedpine og træthed. BREATHE 55 hjælper dig med at skabe et sundt indeklima. Det gør den ved at fjerne skadelige partikler og tilføre dit hjem frisk luft, som er renere end luften udenfor.

DANSK DESIGN

BREATHE 55 er arkitekttegnet. Den er designet med fokus på et enkelt og tidløst udtryk, som kan harmonere med det danske hjem. Farven på den indvendige ventilationsdel er hvid, mens farven på den udvendige del er grå. Det er muligt at få BREATHE 55 i andre farver og materialer, som eksempelvis zink.

ENERGIKLASSE A

BREATHE 55 har et lavt energiforbrug og genbruger op til 96 % af varmen i luften. Energiforbruget er på niveau med en sparepære, hvilket placerer BREATHE 55 i energiklasse A. Du kan som privatperson søge om energitilskud.

Læs mere på www.energitilskud.info >

SKRÆDDERSY DIT INDEKLIMA

Du kan indstille BREATHE 55 i tre niveauer, så du har mulighed for at skabe det mest optimale indeklima for dig og dine omgivelser. Vi anbefaler, at du indstiller den i niveau to, der som udgangspunkt sørger for at skabe og opretholde det ideelle indeklima. Har du andre ønsker til lyd og luftkvalitet, kan du vælge en af de andre niveauer, som passer til dit behov.

SÅ NEMT SLIPPER DU FOR DÅRLIGT INDEKLIMA

BREATHE 55 installeres direkte i din væg og kan monteres på et par timer. Du skal have boret et hul i facaden, hvor BREATHE 55 skal sidde og derefter skal den tilsluttes strøm. Vi anbefaler, at du løbende rengør BREATHE 55 for støv og skifter filter et par gange om året. Dette er ganske enkelt og kan gøres helt uden værktøj.

INSTALLATION, VEDLIGEHOLD OG TEKNISKE SPECIFIKATIONER 

BREATHE 55 – Tekniske specifikationer >

BREATHE 55 – Installationsguide (dansk) >

BREATHE 55 – Drift og vedligehold >

BREATHE 55 – Brugervejledning >

BREATHE 55 – Projekteringsmanual >


Kontakt

Anders Lund Jansen
Udviklingschef
alj@sustain.dk
+45 22 38 88 02