Sustain har opsat 255 solcellepaneller på taget af Bragesgade 8 i København

I samarbejde med bygherre August Lund har Sustain opført 255 solcellepaneller på Nørrebro i København.

Solcellerne udnytter solens energi til at producere gratis strøm. Solcellerne er et holdbart og energivenligt alternativ, som gør det muligt at blive mere uafhængig af forsyningsnettet. Solcellerne har en levetid på over 30 år, hvilket sikrer mod stigende elpriser mange år frem.

Solcellerne forventes at producere 70.000 kWh årligt, hvilket svarer til strømforbruget i 15 parcelhuse. Dette medfører en CO2 reduktion på 10,4 tons om året, som svarer til udledningen fra en bil, der kører mellem København og Aarhus 310 gange.

 Anlæg af projektet

Det er SustainRenewables, som har stået for at planlægge og opføre solcelleanlægget. Solceller er en rentabel løsning med lav risiko og massive CO2 besparelser – for eksempel vil et projekt som dette på Bragesgade allerede være tilbagebetalt efter 10 år.

Flere virksomheder bør i højere grad energioptimere og få anlagt solceller ligesom på Bragesgade, mener Jesper Steen, energidirektør hos Sustain og fortsætter:

“Endnu en gang er det en stor fornøjelse at arbejde på et projekt og med en bygherre, der tænker klima og energi ind i renoveringen af bygningen. Projektet viser, at det kan lade sig gøre at lave gode og rentable løsninger med solceller i midten af København.”

Og netop projekter som dette, der viser vejen for fremtiden.
Her i Sustain glæder vi os til mange flere spændende projekter af denne slags.

Nyheder